Novetats

El Limón Exprés

En desembre del 2022 va eixir de la impremta el nostre llibre El Limón Exprés. Historia del primer tren turístico español. L'autor, José Covelo, és soci nostre i de família de ferroviaris. Un tema simpàtic que ha arribat molt bé al públic, de dins i de fora de la Marina Baixa. Aficionats als trens de diferents punts d'Espanya ens l'han demanat, i fins i tot el tenim a la venda en una llibreria de Madrid (Gaudí). Una de les presentacions l'hem fet al Museu del Ferrocarril de Torrellano. Hem aprofitat per mantenir contactes amb entitats ferroviàries de Madrid, Astúries i el País Basc.
En previsió de la bona acollida i com el tema ho requeria, vam incloure unes pàgines a color, amb fotografies del nostre "trenet" en diferents èpoques.

El Limón Exprés no és només un record entranyable d'un tren que va funcionar entre 1971 i 2005 des de l'estació de Benidorm, sinó que el llibre aborda el tema des del punt de vista de l'arqueologia industrial i la defensa del patrimoni, i explora les seues possibilitats, encara hui, com a recurs turístic.